NOVO IZNENAĐENJE KOMPANIJE RTI – STEYR VIP KLUB

Kompanija RTI sa velikim zadovoljstvom predstavlja VIP STEYR CLUB osmišljen kao kutak za najvernije klijente. Svi zainteresovani koji žele da postanu član STEYR VIP KLUBA, treba da popune pristupnicu i pročitaju u pravilniku koji su sve uslovi za ulazak u klub. Uslovi dobijanja STEYR VIP kartice su da posedujete registrovano poljoprivredno gazdinstvo i da ste stariji od 18 godina.

Prvih 15 osoba koji popune, potpišu i pošalju svoju pristupnicu na adresu kompanije RTI d.o.o, Bulevar Vojvode Stepe 22, Novi Sad, a ispunjavaju uslove dobijanja STEYR VIP kartice dobijaju privilegiju da idu na put u fabriku STEYR, POTTINGER i EINBOCK u Austriji.

Da bi ste postali korisnik VIP Steyr kartice potrebno je da popunite pristupnicu. Pristupnicu možete popuniti lično dolaskom u bilo koje prodajno mesto kompanije RTI u Novom Sadu, Subotici, Pančevu, Bečeju, Titelu, Somboru, ili preuzmite pristupnicu ovde: VIP KARTICA PRISTUPNICA RTI STEYR

Opšta pravila o STEYR VIP KLUBU: OPŠTA PRAVILA RTI STEYR VIP KLUB

Za više informacija možete pozvati 021/488-3026 radnim danima od 08.00-16.00h

Kompanija RTI d.o.o. je distributer i zastupnik za svetski poznatu marku poljoprivrednih mašina STEYR.
Steyr traktori se proizvode u St.Valentinu u Austriji. Brend datira još od 1934.godine i predstvlja premium brend visokog kvaliteta koji poseduje najsavremeniju tehnologiju u poljoprivrednoj industriji.
Steyr traktori pružaju maksimalan nivo pouzdanosti, udobnosti i efikasnosti. Postoji osam modela: fleksibilni KOMPAKT S, svestran KOMPAKT, univerzaln MULTI, izuzetno ekonomični PROFI CLASSIC, inovativni PROFI, najbolji u svojoj klasi PROFI CVT i naši vodeći modeli – CVT i TERRUS CVT.

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

2 komentara

Ostavite odgovor