Džemovi kompanije Bosnaplod uskoro u Dubaiju (BIH)

Kompanija Bosnaplod koja je protekle godine lansirala liniju sokova i džemova pod brendom Kulin, već početkom 2018. godine najavljuje nove uspješne investicije i projekte. Tako će se u februaru ovi domaći sokovi i džemovi naći na policama u Dubaiju, saopšteno je iz Bosnaploda.

– Predstavljanje naše kompanije na najvećem svjetskom sajmu prehrane Anuga urodilo je plodom i zaista smo ponosni što će se vrhunski bosanskohercegovački proizvodi naći u prodajnim objektima u Dubaiju. Sve ovo je rezultat velikog truda i rada svih uposlenika Bosnaploda. Naravno, nastavljamo s intenzivnim radom tako da već možemo najaviti da ćemo u godini ispred nas dodatno investirati u proizvodne pogone, njihovu modernizaciju i proširenje kapaciteta – istakao je direktor Bosnaploda Benjamin Vukotić.

Osim toga, linija Kulin proizvoda već od ovog mjeseca postat će bogatija. Za ljubitelje soka u prodaji će se naći dva nova okusa, šljiva i kajsija, a za one koji uživaju u komadićima voća, stiže novi džem od kajsije. Iz Bosnaploda najavljuju da se u njihovim pogonima već uveliko radi i na novim okusima i recepturama kojima će iznenaditi i obradovati sve ljubitelje Kulina, a na proljeće će predstaviti i nešto sasvim novo na bosanskohercegovačkom tržištu, premium verziju soka.
Izvor: ekapija
Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor