AIK Banka na 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu! (SRB)

AIK Banka predstaviće poljoprivrednim proizvođačima svoju ponudu na 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, koji se održava od 15. do 21. maja 2018. godine.

AIK Banka je i ove godine pripremila stimulativne ponude uz atraktivne kamatne stope i brojne dodatne pogodnosti, sa ciljem aktivne podrške poljoprivredi i agrokompleksu Srbije.

U ponudi su subvencionisani krediti za investicije u poljoprivredu širokog obima namene, koji su u skladu sa Pravilnikom Ministarstva privrede. Ovaj oblik kredita odlikuje model otplate prilagođen tipu proizvodnje, kao i ročnost do 60 meseci uz kamatu već od 1%.

Među brojnim pogodnostima u ponudi AIK Banke ističu se i dugoročni investicioni krediti za investicije EIB, namenjeni investiranju u poljoprivrednu proizvodnju sa rokom otplate do 120 meseci. I kod ovog oblika kredita prisutan je model otplate prilagođen tipu proizvodnje uz odsustvo troškova obrade kredita.

AIK Banka poziva sve zainteresovane da posete štand Banke tokom trajanja sajma i informišu se o uslovima ponude i brojnim pogodnostima.

Čekamo vas na istom mestu kao i prethodnih godina, preko puta fontane.

Izvor : Blic

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor