Veče šampiona na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu! (SRB)

U okviru 85. Poljoprivrednog sajma,  upriličeno je  Veče šampiona. To je tradicionalno veče kada se najboljima dodeljuju nagrade i zahvalnice u različitim kategorijama iz oblasti agrara.

Od 1.500 izlagača iz ukupno 30 zemalja, nekoliko desetina najuspešnijih u poljoprivredi odneli su titulu šampiona Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu. Među dobitnicima su i Vladimir Vozar i Goran Lazić.

“Posle 30 godina bavljenja organskom proizvodnjom izuzetno vam je drago i baš jako mi je važno da sam zadržao jedan nivo što sam gledam da ostvarim i da to potvrdim kao što smo počeli”, kaže Vladimir Vozar.

A Goran Lazić iz “Delta agrara”, ističe: “Imali smo šampiona sajma kravu i šampiona sajma junicu. I pored toga smo imali šampiona sajma nerasta i šampiona sajma krmaču”.

Na ovogodišnjem Poljoprivrednom sajmu, ocenjivani su proizvodi i usluge u 30 robnih grupa. Najviše konkurenata našlo se u kategoriji najboljih iz agrobiznisa.

“Iz ugla Novosadskog sajma nas kao organizatore sajamskih manifestacija to pokazuje izuzetan značaj da smo mi i dalje prepoznati kao referentna kuća i da one kompanije i firme koje se odlučuju da apliciraju za ova naša visoka znamenja zlatne medalje i pehare prepoznaju da to na tržištu negde još uvek ima veliko poverenje kod kupaca i stiče određenu prednost više”, kaže Slobodan Cvetković – generalni direktor Novosadskog sajma.

Ovogodišnji poljoprivredni sajam je prevazišao sva očekivanja, kako ističe Vuk Radojević, resorni sekretar za poljoprivredu.

“Kada govorimo o kvalitetu naših poljoprivrednih proizvoda najbolje u prilog tome govori činjenica da 130 godina ove godine zapravo se obeležava kako se ocenjuje kvalitet poljoprivrednih proizvoda i ja sam uveren da zapravo svi koji ocenjuju daju puni doprinos i ja sam uveren da svako ko dobije nagradu se ponosi”, kaže on.

Najprestižniju nagradu na Poljoprivrednom sajmu, kao apsolutni lider kvaliteta, odneo je “Dijamant” iz Zrenjanina.

Izvor : rtv

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor