Poziv kompanijama iz BiH za učešće na Međunarodnom sajmu organskih proizvoda (BiH)

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira izlaganje kompanija iz Bosne i Hercegovine na Međunarodnom sajmu organskih proizvoda – BIOFACH 2019 koji će se održati u Nirnbergu (Njemačka), u periodu od 13. – 16.02.2019.godine.

S ciljem izlaganja i promocije kompanija iz Bosne i Hercegovine i njihovih proizvoda/usluga na sajmu BIOFACH 2019, Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine namjerava zakupiti neuređen prostor od 60 m2. Više detalja o možete pogledati u Pozivnom pismu u prilogu.

Zainteresirane kompanije mogu dostaviti popunjen formular prijave putem faxa 033 214 292 ili na e-mail adresu: eldina.begovic@komorabih.ba. Rok za dostavu prijava je petak, 20.07.2018.

Sajam BIOFACH se svake godine u februaru održava u Ninbergu. Ove godine sajam je održan u periodu od 14. do 17. februara. Na sajmu je izlagalo 3.200 kompanija iz 93 zemlje. Oko 50.000 posjetilaca imalo je priliku vidjeti ponudu bh izlagača na sajmu Biofach, kao i razgovarati o mogućnostima suradnje sa predstavnicima firmi koji su izlagale i/ili boravile u poslovnoj posjeti sajmu.

Spomenuti sajam je vodeći svjetski sajam za organske proizvode a već godinama se organizuje zajedno sa sajmom organske kozmetike, VIVANESSE.

 

izvor: Akta

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor