Analiza stručnjaka razvoja trgovine svežim voćem i povrćem na Fruitnet Forumu za Jugoistočnu Evropu (SRB)

Vodeći godišnji događaj na temu svežeg voća i povrća, Fruitnet Forum za Jugoistočnu Evropu (Fruitnet Forum South-East Europe), po treći put se održava u hotelu Hyatt Regency Beograd, 21. i 22. novembra.
Na Forumu će biti predstavljena najnovija analiza stručnjaka u vezi sa potencijalima za rast trgovine svežim voćem i povrćem i mogućnostima za dalji rast poslovanja u ovoj oblasti.
Kako navode organizatori, Fruitnet Forum za Jugoistočnu Evropu temeljno ispituje izvozni potencijal regiona i traži trgovačke prilike na ovom brzorastućem tržištu svežih proizvoda. Proizvodnjom širokog spektra voća i povrća visokog kvaliteta, Jugoistočna Evropa je pravi izvor poslovnih perspektiva.
Osnovan 2016. godine kao mesto na kome kupci i uvoznici mogu da se povežu sa proizvođačima i izvoznicima, Fruitnet Forum za Jugoistočnu Evropu predstavlja priliku za dobavljače voća i povrća u regionu da saznaju više o tome kako da razviju, diverzifikuju i povećaju svoj izvoz. Štaviše, to je vredna prilika da međunarodni dobavljači otkriju nove komercijalne prilike u samom regionu.
Fruitnet Forum South-East Europe organizuje vodeća industrijska publikacija Eurofruit, deo Fruitnet Media International Group.
Sponzor foruma je i Fruitlogistica Berlin.

Izvor: eKapija

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor