Vinima Belje “Bijeli grozd” za najbolju turističku ponudu (HR)

Vina Belje imaju najbolju turističku ponudu u Slavoniji i Podunavlju, koja uključuje najljepšu vinsku cestu u Hrvatskoj, suvremenu vinariju s turističkim prijamnim centrom smještenu u vinogradima te stari podrum iz 1526. godine s hrastovim bačvama, bogatom vinskom arhivom, kušaonicom vina i vinotekom. Odlučili su tako brojni posjetitelji ovih reprezentativnih zdanja i objekata, kojih je iz godine u godinu sve više, pa nije čudo što Belje postaje sve važniji kamenčić u mozaiku slavonsko-baranjskog kontinentalnog turizma.
– Vina Belje zahvaljuju svim posjetiteljima koji su nas odabrali za najbolju vinsku turističku destinaciju u našoj regiji, dva puta u posljednje tri godine. Za nas je to daljnji poticaj za razvoj i suradnju s našim partnerima iz Baranje i regije kako bismo ponudili zanimljivu i autentičnu ponudu za domaće i strane goste – istaknula je Ljiljana Vajda-Mlinaček, direktorica Sektora marketinga, turizma i korporativnih komunikacija u Belju. Svečana dodjela nagrada “Bijeli grozd” za najbolje vinarije s turističkog aspekta održana je u zagrebačkom hotelu Esplanade. Ovu je nagradu prije šest godina utemeljila udruga za kulturu stola G.E.T., a misija projekta je istaknuti one koji se najviše trude i rade, nagraditi ih za njihov uspjeh i dati svim dionicima u turizmu poticaj za dodatni rast i razvoj kvalitete cjelokupne turističke ponude vezane uz gastronomiju i enologiju. U izboru najboljih vinskih turističkih destinacija sudjelovali su posjetitelji koji su ih odabrali zbog vlastitog nezaboravnog doživljaja i iskustva.
Uz osvajanje prestižne nagrade “Bijeli grozd”, Vina Belje proteklog su vikenda sudjelovala i na festivalu Vino.com, najvažnijoj vinskoj manifestaciji u Hrvatskoj, a na kojoj sudjeluju od samih početaka.
– Ove je godine sudjelovanje prošireno i na suradnju na humanitarnom projektu za prikupljanje sredstava za onkološke bolesnike s udrugom PINK life i festivalom Vino.com – kaže Vajda-Mlinaček. Ivica Getto

 

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor