Na prodaju Mlin-Produkt iz Kiseljaka – Cijena po dogovoru (BIH)

Objavljen je poziv za prodaju Mlin-Produkta iz Kiseljaka. Kako je eKapija saznala od Kerima Bejtića, direktora Mlin-Produkta, cijena prodaje je po dogovoru, odnosno po pregledu kompanije i uvida u cjelokupno stanje.

Fabrika posluje od 2002. godine sa osnovnom djelatnošću proizvodnje brašna i stočne hrane. Prostire se na površini od više od 4.300 m 2 proizvodnog, skladišnog, kancelarijskog, stambenog, parking i manipulativnog prostora.

Asortiman mlina čine 41 proizvod od žitarica, od toga 15 proizvoda iz kategorije brašna za ljudsku ishranu, dok se 26 proizvoda odnosi na stočnu hranu.

Kapacitet mlina za brašno iznosi 30t/24h, mlin integralnog brašna 12t/24h i mješaona stočne hrane 24t/24h. Kapacitet skladišnog prostora je preko 1.500 t robe, a sastoji se od betonskih silosa i hala. Djelatnost preduzeća obavlja se na mlinskim postrojenjima njemačkog proizvođača MIAG.

– Od svog osnivanja, zaključno sa poslovnom 2017. godinom, firma posluje vrlo uspješno. Pokazatelji uspješnosti poslovanja govore da je riječ o zdravoj, uspješnoj i stabilnoj kompaniji, te da je svoje potencijale koristila na najbolji način, uz zadovoljstvo svojih kupaca kvalitetom proizvoda – poručili su iz menadžmenta ove fabrike.

 

Izvor: ekapija

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor