Oglašena druga prodaja imovine preduzeća Wood&Fruits (SRB)

Stečajni upravnik kompanije DOO Wood&Fruits oglasio je drugu prodaju nepokretnu i pokretnu imovinu tog preduzeća iz Prve Kutine kod Niške Banje.
Kako se navodi u oglasu, prodaja će se obaviti metodom javnog nadmetanja. Predmet prodaje čine zemljište, pogon za sušenje voća i povrća, hladnjača, proizvodne hale, magacini, nekoliko sušara, nadstrešnica za skladišenje, radionice. Pokretnu imovinu ovog preduzeća čine mašine, oprema i portirnica montažnog tipa, površine 9 m2.
Početna cena imovine koja se prodaje iznosi 68.486.842 dinar, i snižena je u odnosu na prvu prodaju koja je bila oglašena u decembru 2018, a kada se imovina ovog preduzeća pordavala po početnoj ceni od 85.608.552,50 dinara. Depozit je ostao nepromenjen i iznosi 34.243.421 dinara.
Pravo učešća na tenderu imaju sva pravna i fizička lica koja ispune tražene uslove. Imovina se kupuje u viđenom stanju i može se razgledati nakon otkupa prodajne dokumentacije svakog radnog dana od 10 do 15 časova, najkasnije do 8. marta. Javno nadmetanje biće održano 15. marta u 14 časova u Ulici Maksima Gorkog broj 2 u Nišu.

Izvor: eKapija

Foto: freeimages.com

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor