Za uređenje atarskih puteva u Vojvodini izdvojeno 190 miliona dinara (SRB)

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Konkurs za sufinansiranje uređenja atarskih puteva i otresišta na teritoriji AP Vojvodine u 2019. godini.
Predmet konkursa je sufinansiranje radova na uređenju atarskih puteva i otresišta, dok je cilj konkursa uređenje atarskih puteva i prilaznih atarskih puteva sa izradom završnog sloja od čvrstih kompaktnih materijala, najmanje do nivoa tucanika ili struganog asfalta i uređenje otresišta.
Ukupan iznos bespovratnih sredstava koji se dodeljuje po ovom konkursu jeste 190.000.000,00 dinara, a ukupan iznos sredstava koji se dodeljuje po jednoj prijavi je do 20.000.000,00 dinara. Sredstva se kao bespovratna dodeljuju korisnicima do 50% od ukupno prihvatljivih troškova (bez PDV-a).
Pravo da konkurišu imaju jedinice lokalne samouprave (gradovi i opštine) s teritorije AP Vojvodine. Jedinice lokalne samouprave mogu da podnesu jednu prijavu s pregledom atarskih puteva i otresišta čije se uređenje planira.
Konkurs je otvoren do 23. aprila 2019. godine. Korisnik sredstava dužan je da iskoristi dodeljena sredstava do 30. septembra 2019. godine.

Izvor: PSP

Foto: freeimages.com

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor