Tesco preko Binga na tržištu BiH (BIH)

Odnedavno se u “Bingovim” trgovinama mogu naći proizvodi “Tesco”, velike multinacionalne kompanije sa sjedištem u Velikoj Britaniji.

Taj trgovački lanac, osim na Otoku, posluje u još nekoliko zemalja, a prema više indikatora, spada među najveće trgovačke lance u svijetu.

S obzirom na to da nije česta pojava, bar u BiH, da se u jednom trgovačkom centru prodaju brendirani proizvodi drugog trgovačkog lanca, nije trebalo dugo da se pojave pitanja ulazi li na ovaj način “Tesco” na mala vrata na tržište BiH, a na društvenim mrežama pojavile su se i nedoumice o tome „je li na ovaj način “Tesco” lagano počinje preuzimati Bingo”.

Na upit “Avaza”, u upravi najvećeg trgovačkog lanca u BiH takve glasine odlučno odbacuju.

“S obzirom na to da trgovački lanac “Tesco” ne planira ulazak na bh. tržište, dogovorena je suradnja za ekskluzivni plasman odabranih asortimana robne marke “Tesco” u našim trgovinama. Od kraja travnja smo ponudu u našim policama proširili proizvodima odličnog omjera cijene i kvaliteta iz asortimana robne marke “Tesco” s ciljem da našim potrošačima prvenstveno ponudimo novitete i proizvode koji nisu karakteristični za proizvodnju u Bosni i Hercegovini”, kazala je Tatjana Paunoski, rukovoditeljica službe marketinga “Binga”.

 

Izvor: seebiz

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor