Prijave za drugi Regionalni poslovni forum u Novom Sadu (SRB)

Autonomna pokrajina Vojvodina i Skupština evropskih regija u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine, Novosadskim sajmom, i Evropskom mrežom preduzetništva, po drugi put organizuju Regionalni poslovni forum koji će trajati od 1. do 4. oktobra 2019. godine.

Učesnici Foruma su eminentne kompanije iz regije, kao i regionalne privredne komore, regionalne razvojne agencije i druge institucije koje pružaju podršku za razvoj malih i srednjih preduzeća i poboljšanje ekonomske klime za poslovanje i nove investicije, naglašavaju organizatori

Regionalni poslovni forum nudi mogućnost firmama  da iznesu i predstave svoj poslovni potencijal i ideje i da se povežu sa kompanijama i institucijama koje podržavaju razvoj poslovne klime i priliv novih investicija. Ovogodišnji Regionalni poslovni forum održaće se u vreme trajanja 52. Međunarodnog sajma lova, ribolova i turizma u Novom Sadu.

Međunarodni događaj pruža dodatnu podršku kompanijama da pronađu međunarodnog partnera. Učesnicima će biti ponuđena mogućnost zakazivanja i održavanja B2B sastanaka sa kompanijama i institucijama učesnicima Foruma prema sopstvenim potrebama, a na osnovu informacija o registrovanim učesnicima.

Sektori koji će biti predstavljeni su: poljoprivreda i prehrambena industrija, metalo-prerađivačka industrija, prateće komponente u automobilskoj industriji, informacione tehnologije, turizam.

Platforma za organizaciju „jedan na jedan“ sastanaka dostupna je klikom na link: http://rbf2019novisad.talkb2b.net/ i pruža mogućnost za promociju poslovne saradnje između regija, uključujući sporazume o slobodnoj trgovini i proizvodnji, udružene projekte tj. zajednička ulaganja i zajednički pristup trećim tržištima, kao i razmenu tehnologija i znanja i saradnju u projektima sa visokim stepenom konkurencije i inovacija, finansiranih od strane EU i drugih donatora.

Za dodatne informacije posetite: rbf.vojvodina.gov.rs ili kontaktirajte: rbf2019@vojvodina.gov.rs

Program Foruma možete preuzeti OVDE.

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor