Predsjednik Uprave PIK Vrbovec prelazi u Atlantic Grupu (HR)

Iz Atlantica ističu da je Štetić jedan od prominentnijih hrvatskih menadžera koji tim karijernim prijelazom završava deset godina na čelu PIK Vrbovca.

Dosadašnji predsjednik Uprave PIK Vrbovec Mate Štetić od rujna će u Atlantic Grupi preuzeti poziciju glavnog direktora Strateškog poslovnog područja Kava, izvijestili su u utorak iz Atlantica.

Štetić funkciju glavnog direktora SPP Kava preuzima s glavnim ciljem usmjeravanja cjelokupnog poslovanja i organizacije tog područja ka održivom i stabilnom dugoročnom rastu, odnosno zadržavanja i unapređenja vodeće pozicije u regiji, kaže se u priopćenju.

SPP Kava, sa svojim brendovima Grand kafa i Barcaffe, strateški će se usredotočiti na dva glavna segmenta – daljnje pomlađivanje i moderniziranje kategorije tzv. svježe pržene i mljevene kave s posebnim naglaskom na jačanje konzumacije izvan kućanstva te na operativnu učinkovitost u cilju održavanja profitabilnosti poslovanja.

Iz Atlantica ističu da je Štetić jedan od prominentnijih hrvatskih menadžera koji tim karijernim prijelazom završava deset godina na čelu PIK Vrbovca, gdje je zaslužan za višestruki rast prodaje te pozicioniranje te kompanije kao tržišnog lidera u mesnoj industriji regije i inovatora unutar kategorije.

Prije PIK-a Vrbovca vodio je kompaniju Mlinar, u kojoj je kao predsjednik Uprave započeo uspješan proces restrukturiranja, osiguravajući fokus na vlastiti maloprodajni lanac kroz značajne promjene u pristupu poslovanju i samom asortimanu. Kao nadležni menadžer za marketing te istraživanje i razvoj u Ledu i Zvijezdi uspješno je radio na pozicioniranju tih brendova među najprepoznatljivije u Hrvatskoj, dok u prodaji Leda ima odlične rezultate u različitim kanalima, kao i u širenju na druga tržišta, navode iz Atlantica. 
Izvor: poslovni

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Ostavite odgovor